معرفی
_

معرفی شرکت قطعات محوری خراسان

شرکت‌ قطعات‌ محوری‌ خراسان‌ قبل‌ از اینکه‌ بصورت‌ شرکت‌ به‌ ثبت‌ برسد به‌ عنوان‌ یکی‌ از کارخانجات‌ اقماری ‌شرکت‌ قطعات‌ اتومبیل‌ ایران‌ مشغول‌ به‌ کار بوده‌ است.‌ این شرکت در سال‌ ۱۳۶۹ کار خود را با تولید قطعات‌ مربوط به‌ گیربکس ‌، دیفرانسیل‌ و اکسل‌ پیکان‌ شروع‌ کرد و پس‌ از آن‌ فعالیت‌ خود را در جهت‌ تولید قطعات‌ مربوط به‌ پژو ROA و پژو۴۰۵و ۲۰۶و پراید ، توسعه‌ داد. این شرکت‌ از نیمه‌ دوم‌ سال‌ ۱۳۷۶ ( آبانماه ‌) به‌ صورت‌ یک‌ شرکت‌ مستقل‌ و تحت ‌پوشش‌ شرکت‌ قطعات‌ اتومبیل‌ ایران‌ به‌ ثبت‌ رسید و در آبانماه‌ ۱۳۷۷ به‌ محل‌ جدید که‌ در زمینی‌ به‌ مساحت‌ ۴/۳ هکتار بافضای‌ سالنی‌۸۵۰۰ متر مربع‌ احداث‌ گردیده‌ بود ، منتقل‌ گردید.  بدنبال گسترش فعالیتها ، پروژه تولید پلوس در دستور کار قرار گرفت و پس از انجام مطالعات فنی و اقتصادی ، ماشین آلات خط مونتاژ و تست پلوس از طریق عقد قرارداد با شرکت  WIA کره جنوبی تامین و دانش فنی لازم نیز انتقال یافت.

این شرکت با استفاده از مدرن ترین خط مونتاژ و تست پلوس و با بکارگیری نیروهای متخصص و با تجربه نیاز صنایع خودروسازی کشور را تامین مینماید. تواناییها و امکانات شرکت عبارتند از : مدرن ترین و مجهز ترین خط مونتاژ و تست پلوس ، سری تراشی انواع شافت و بوش ، ابزارسازی از جنس هارد متال، سنگزنی ( داخلی ، سنترلس، محور و ساب مغناطیسی ) ، عملیات حرارتی (القایی ، کربورایزینگ ، هاردنینگ ) ، انواع پوشش فسفاته و آزمایشات سختی سنجی ، صافی سنجی ، تستهای ابعادی و غیر مخرب ، انواع تراش های CNC و فرز های CNC .

این‌ شرکت‌ در سال‌ ۱۳۷۳ در بین‌ ۴۵۰ شرکت‌ تولیدی‌ قطعات‌ خودرو به‌ عنوان‌ یکی‌ از ده‌ شرکت‌ تولیدی‌ برتر انتخاب و اولین ‌شرکتی است که‌ در استان‌ خراسان‌ موفق‌ به‌ اخذ گرید A از ساپکو گردیده که در سال ۱۳۷۹و۱۳۸۴ نیز در ممیزی  شرکت‌ مزبور توفیق تمدید آنرا بدست آورده است. در ادامه‌ روند مستمر بهبود کیفیت‌ کالاهای‌ تولیدی‌ خود گامهای‌ موثری‌ برداشته‌ بطوری‌ که‌ در بهمن‌ ماه‌ سال‌ ۱۳۷۷ موفق‌ به‌ دریافت‌ گواهینامه ISO 9002 از موسسه RW TUV   آلمان‌ گردیده‌ و در سال ۱۳۷۸ نیز مورد تأیید این شرکت قرار گرفت. این‌ شرکت‌ از طرف‌ اداره‌ کل‌ صنایع‌ استان‌ خراسان‌ واحد تولیدی‌ نمونه‌ در سال‌ ۱۳۷۷ شناخته‌ شده‌ و موفق به اخذ گرید  A   از شرکت سازه‌های خودکفایی و گواهینامه نظام آراستگی (۵S)   با گرید  A  نیز گردیده است. همچنین همگام با رشد صنعت خودرو و الزام‌های موجود ، در آبان ماه سال (۱۳۸۲) موفق به دریافت گواهینامه  ISO/TS16949  از موسسه RW TUV   آلمان‌ نیز گردیده است. در حال حاضر نیز دارای گواهینامه ISO/TS16949 از IMQ می باشد.

در سال ۱۳۹۲ با تامین تعداد قابل توجهی از دستگاههای ماشینکاری CNC و جایگزینی این دستگاهها با تجهیزات قدیمی، امکان تولید قطعات با دقت بالا و کیفیت مناسب در شرکت فراهم گردید. در سال ۱۳۹۴ شرکت قطعات محوری خراسان برای اولین بار در ایران، برای تولید قطعه شافت پلوس اقدام و با تائید نمونه های اولیه، تولید انبوه آغاز شد. این فرآیند باعث حذف خرید خارج و کاهش ارزبری تامین قطعات منفصله مجموعه پلوس گردید. در ادامه فعالیتهای مرتبط با خودکفایی و حذف خرید خارج قطعات منفصله پلوس ، در سال ۱۳۹۵ شرکت با تامین قطعه رینگ ABS و تولید بوش نگهدارنده در شرکت به عنوان تنها سازنده این قطعات برای مجموعه گروه صنعتی ایران خودرو معرفی گردید. در سال ۱۳۹۶ ، با تعریف پروژه توسعه آزمایشگاه مرجع پلوس، شرکت قطعات محوری خراسان با تکیه بر دانش فنی بومی و توانمندی داخلی، نسبت به طراحی و ساخت دستگاههای مورد نیاز آزمایشگاه اقدام نمود. در سال ۱۳۹۶ با تلاش جمعی کارشناسان و مدیران مجموعه، شرکت موفق به اخذ گواهینامه IATF از IMQگردید. همچنین در سال ۱۳۹۷، شرکت موفق به اخذ گرید A از ساپکو گردید. در سال ۱۳۹۹ با افزایش قابل توجه در تامین نیازهای مشتری، با همت کارکنان و مدیران شرکت، آمار تولید قطعات خودکفا شده شافت پلوس، بوش نگهدارنده و رینگ ABS، در طی سه ماه به میزان ۵ برابر افزایش یافت و در حال حاضر قادر به تولید و تامین ۵۰۰۰ عدد از سه قطعه فوق می باشد. در سال ۱۴۰۰، با پیگیری ها و اخذ مصوبه ستاد عالی پروژه های ایران خودرو، این شرکت پروژه خودکفایی پلوس را با محوریت شرکت هلدینگ گروه صنعتی قطعات اتومبیل ایران( یاپکو) آغاز نمود و در پایان این سال، تفاهم نامه همکاری جهت عقد قرارداد راه اندازی خط تولید قطعات منفصله پلوس با شرکت تام ایران خودرو به صورت رسمی امضا گردید. همچنین در سال ۱۴۰۰ با هدف توسعه محصولات تولیدی شرکت، پروژه های تولید پلوسهای خودروهای جدید گروه صنعتی ایران خودرو شامل تارا، دنا اتومات و دستی نیز در شرکت انجام و در حال حاضر این محصولات نیز توسط شرکت قطعات محوری خراسان تولید و تامین می گردد.

مدیرعامل: ساسان سیرانی